Forntida utomjordingar

Astrobiologi

Det finns många tecken på Jorden att utomjordingar har funnits här. Och kanske fortfarande finns här. Här är några exempel.

Nasca-linjerna

Söker man efter bevis för utomjordingar behöver man inte titta längre än till Peru. Det finns där hundratals geoglyfer över en 500 kvadratkilometer stor yta. Dessa kallas för nazcalinjerna. De är enorma och kan bara ses ordentligt från luften. Är minst 800 stycken linjer, 70 djurfigurer och 150 geometriska linjer. Ser även ut som landningsbanor. Den största är 300 meter lång. Den längsta linjen är fjorton kilometer lång. Nazca-folket var som störst 0 och 700 år e Kr. Hur kommer det sig att de gjorde dessa figurer, som bara kan uppskattas från luften? Nazca hade inte tillgång till ballonger. Spanjorna skrev inte om detta. Det behövs hjälp från andra. Figurerna är geometriskt perfekta. Vissa av dem är systematiskt nedtryckta med ca en halv meter. Kan inte ha gjorts på primitivt sätt. Nazca var tidigare släktingar till Inka-folket. Som blomstade på 1200-talet i Anderna. Undervisningsguden Virachocha såg till att Nazca-linjerna skapades. Virachocha kan ha kommit från Sumerien och varit Annunaki. UFOn är vanligare än genomsnittet i detta området. Schweizaren Erich von Däniken skapade Ancient Aliens-teorin för 50 år sedan baserat på Nascalinjerna. Vilka publicerades i “Chariots of the Gods?”. Landningsbanorna är inte det eftersom de inte håller för det tyngdmässigt. De kan ses från rymden och är tecken. Geometriska figurer. Meddelanden till gudarna i rymden med vädjan om dem att återvända. El Astronauto. Figur med huvud med stora ögon och en arm uppåt. Universitetet i Dresden mätte magnetfält. Den elektriska resistansen är 8000 gånger mindre i mönstren än utanför. Marken i linjerna är alltså speciell. Nitratrikt område. I västra Bolivia nära Titicaca-sjön, 640 km väster om Nazca, finns Tiahuanaco. Som sägs vara huvudstaden för Tiahuanaco-kulturen som frodades för tusen år sedan. Nazca-linjerna verkar peka dit. Tiahuanaco var hyllning till himmelsfolket under guden Virachocha. Megalitiska städerna Puma Punku. Det finns kopplingar mellan städerna vid kusten och de inuti landet. Det finns många skallar med avlånga huvuden. Dessa virade huvuden; vilket inte Inca-folket gjorde. Kan vara hybrid mellan människor och utomjordingar. Som även fanns bl a i Egypten. Städerna övergavs samtidigt för 1000 år sedan. Nazcalinjerna skapades efter det. Troligtvis för att kunna återkalla utomjordingarna som försvann (TBC). Serpent Mound i Nordamerika. Plymormen. Är ca 1000 år gammal. Koncentrationen av Iridium är tio gånger högre där. Band av hål på Cajamarquillasslätten. Spannmålscirklar är ofta komplexa perfekta mönster utan tecken på konstruktion från marken. Stencirklar i tusental i Saudiarabien, Syrien och Jordanien ca 2000 år gamla upptäckta år 1927. Är upp till 100 meter i omfattning.

Monoliter

.


Källor:
[1]: IMDb, Ancient Aliens, Beyond Nazca", 2013-02-15.

Tillbaka till Kosmologikas hemsida

© Copyright 2018- Christian Målmark E-postadress

Nästa sida
Copyright © www.kosmologika.net. Materialet får skrivas ut och användas för personligt bruk. Användning i undervisnings- eller kommersielltsyfte kräver skriftligt tillstånd. Läs mer här: https://www.kosmologika.net/Copyright.html.